ZOKA 2015

12 juli 2015 is het weer zover, er gaan dan weer een aantal kinderen van Kracht & Vriendschap op Zomerkamp naar Beekbergen. Hier is een tentenkamp midden in het bos.

We gaan in de eerste week van de Basisschool zomervakantie.

De week loopt van zondagmiddag 12 juli, dan wordt je door je ouders naar het kamp in Beekbergen  gebracht en kunnen ze meteen kijken waar je terecht komt, t/m zaterdagochtend 18 juli als je ouders je weer op komen halen. Je hoeft overigens niet op gym te zitten om mee te mogen, dus wil je vriend(innetje) mee dan is dat geen probleem.

Tijdens een kampweek wordt een week lang  een recreatief programma georganiseerd. De activiteiten zijn onder andere waterspelletjes, bosspelen, speurtochten, knutselen en natuurlijk een bezoek aan het zwembad en voor de kinderen die op de middelbare school zitten een avondje naar de disco en een middag naar de stad. Het programma is afgestemd op de leeftijdsgroep.  Je kan ook kiezen voor het Zomer turn kamp dan vervalt er iedere dag 1 activiteit, deze wordt dan ingevuld door een dagdeel turnen in de ingerichte turnhal. Natuurlijk onder goede begeleiding.

De deelnemers slapen in 10-persoonstenten  samen met hun leeftijdsgenootjes en staan de gehele week onder toezicht van hun tentleiding. 10 tenten bij elkaar is een dorp en die staat weer onder leiding van de Staf. Iedere leeftijdscategorie heeft een eigen dorp

De leiding die voor K&V meegaat, is tentleiding. Dat wil niet zeggen dat ze per definitie leiding van jouw tent zijn. Er zijn aparte jongens- en meisjestenten.

Iedere dag zijn er drie maaltijden. Het ontbijt, de lunch en het avondeten. Verder krijg je tussendoor regelmatig wat te drinken, vind je dat niet genoeg dan is er altijd de mogelijkheid om tegen een klein bedrag iets lekkers te kopen.

Lijkt het je leuk? Kijk eens op www.zoka.nl

 

De kosten voor het zomerkamp zijn per leeftijdscategorie verschillend

De precieze bedragen weet ik nog niet, maar dit waren de kosten vorig jaar, Het kan dit jaar iets veranderen maar ik verwacht niet dat dat het heel veel meer zal worden.

JOKA (8 t/m 10 jaar) 150 euro, kies je voor het turnen dan betaal je 170 euro

TIKA (11 t/m 13 jaar) 150 euro, kies je voor het turnen dan betaal je 170 euro

MIKA (vanaf 13 jaar, je moet wel 1 jaar middelbare school achter de rug hebben) 160 euro , kies je voor het turnen, dan betaal je 180 euro.

OUKA (15 t/m 17 jaar, je hebt dan geen tentleiding) 160 euro en kies je voor het turnen dan betaal je 180 euro.

 

WIL JE MEE?

Geef je dan uiterlijk 1 januari bij mij op, kan ook later maar dan kan ik geen plek garanderen, vol is vol!! Je betaalt dan vast 25 euro, de rest van het bedrag betaal je pas eind juni 2015. Je bent pas ingeschreven als je 25 euro hebt aanbetaald.

Als je wat wilt weten, vraag het aan Hester Hijstek, Danielle Mast, Sandra Langendoen, Ilona Langendoen, Tatum den Besten, Nicky Visser, Demi vd Wal, , Ivana Lagendijk , Martijn Langendoen, Jerry Cetin , Dana Koolmees, Nikita Ras, Ruby Verheij, Annick vd Graaf, Noa Verwolf, Tamar Zuurmond, Lobke Onink Sven den Boer, Rowin Lagendijk of Lydia Zeiderveld. Natuurlijk kunnen je ouders ook met mij contact opnemen,

Evelien Lagendijk 06 10500220 / 0184 684659 of johnevelien@kpnmail.nl / evelien.turn@hotmail.com

Geplaatst in Geen categorie.