Regels

Huisregels van de vereniging

Opzegging lidmaatschap / adreswijziging:
Als het lidmaatschap van de vereniging wordt opgezegd, hanteren wij een opzegtermijn van een maand. Opzeggingen graag doorgeven aan de leiding en de penningmeester, dit geldt ook voor adreswijzigingen.

Wijzigingen in trainingsuren:
Indien er wijzigingen zijn in de trainingsuren, bijv. iemand gaat van gymnastiek naar de dans of gymnastiek naar de selectie of dans naar gymnastiek, dan dient dat schriftelijk/mail bij de penningmeester gemeld te worden.

Gratis proeflessen
Je kunt gebruik maken van 2 gratis proeflessen, daarna krijg(t) u/je van de leiding een inschrijfformulier mee. Dat dien(t) u/je de volgende les bij de leiding in te leveren en met de betaling te beginnen.

Foto’s
Voor het maken van foto’s geeft u toestemmingdoor ondertekening van het
inschrijfformulier. Mocht u aangeven dat er geen toestemming is voor het maken van foto’s dan registreren wij dat en houden wij daar rekening mee.

De foto’s die gemaakt worden tijdens de lessen, (onderlinge) wedstrijden, Kleuren Turnen, uitvoeringen, springdagen etc. zullen geplaatst worden op social media, zoals de website en Facebook pagina.

Kleding tijdens de gymles/wedstrijden/uitvoering/kleuren turnen
Gymmen kan in alle soorten sportkleding in de les, maar op uitvoeringen/ (onderlinge)
wedstrijden/kleuren turnen is voor meisjes het verenigingspakje verplicht. De selectieleden dragen dan het selectie verenigingspakje en de recreatieleden dragen dan het recreatie verenigingspakje
Voor de jongens is het verenigingstenue een donkerblauwe korte broek en een wit
T-shirt.
Voor schoeisel adviseren wij turnschoentjes(wit), beslist geen sportschoenen.
Daarbij nog witte sokken zonder strepen of prints.

Haren bij iedere gymles in staart of vlecht. Geen kauwgom in de mond.
Geen sieraden om tijdens de lessen.

Verenigingspakje is te bestellen bij Angelique Nobel –
telefoonnr. 0184-685330/ 06-15327715 / e-mail
Er wordt regelmatig een bestelling gedaan bij de leverancier. De bestelling duurt meestal 6 tot 9 weken. Bestel dus op tijd.

Kleding dans:
Het kan zijn dat i.v.m. een dansuitvoering, demonstratie etc. een bijdrage wordt gevraagd voor de kleding die gedragen wordt. Meestal gebeurt dit d.m.v. een sponsoractie door/van de leden.

Aansprakelijkheid:
De gymnastiekvereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernielzucht, diefstal etc. aan/van bij de gymnastiekzaal/sporthal geparkeerde fietsen.

Leiding en materialen
Onze leiding is gediplomeerd en volgt regelmatig bijscholingen.
De leden dienen zich te allen tijde de aanwijzingen van de leiding op te volgen en voorzichtig om te gaan met de materialen.

Algemene Ledenvergadering
Tijdens de Algemene Ledenvergadering legt het bestuur verantwoording af aan de leden over het gevoerde beleid. Leden vanaf 16 jaar zijn van harte welkom.

Jubilea:
Hier worden leden die 25 jaar lid zijn, of meer, van onze vereniging in het zonnetje gezet.

Donateurs:
Wij maken u erop attent dat u voor min € 10,00 per jaar donateur kunt worden.
U steunt er onze vereniging mee. Bovendien heeft u korting op de toegangs-kaarten met uitvoeringen.
U kunt zich aanmelden bij Elma Visser.

Vakanties (geen les):
Vakanties van onze vereniging zijn gelijk aan de vakanties van de basisscholen in Nieuw-Lekkerland. Als de vakantie periodes verschillen bij de diverse basisscholen, dan volgen wij de vakanties van OBS de Tuimelaar, Nieuw-Lekkerland.