Wedstrijd recreatie K&V-KDO

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd van de recreatiemeiden van K&V en KDO Alblasserdam. De afgelopen weken is er hard geoefend op alle oefeningen. Het was wel spannend om de oefeningen te laten zien aan de jury en aan al het publiek, maar ze hebben allemaal hele mooie oefeningen laten zien! Aan het einde werd per groepje de uitslag bekend gemaakt. Ze kregen hiervoor allemaal een mooie medaille en een diploma.
We willen alle juryleden, assistenten en iedereen die verder heeft gelopen heel erg bedanken! Daarnaast willen we ook AH Van Es bedanken voor het sponsoren van het eten & drinken!

Onderlinge wedstrijd jongens

12 februari was de onderlinge wedstrijd voor de jongens. Hieronder een kleine impressie van deze wedstrijd:

Diploma turnen

Vandaag was het diploma turnen. In verschillende rondes hebben de meiden veel opdrachten laten zien aan de jury en ook aan al het publiek dat was gekomen. Aan het eind heeft iedereen een mooi diploma gekregen! Heel goed gedaan allemaal!

Nieuwsbrief januari 2024

Namens leiding en bestuur willen wij u allen een goed en sportief 2024 toewensen.
Ook dit jaar hebben wij een aantal activiteiten op de agenda staan waarvan wij u op de hoogte willen brengen via deze nieuwsbrief.

Sponsorkliks

Deze week is het Black Friday met hoge kortingen en mogelijk veel Gratis Geld voor K&V Nieuw-Lekkerland als je niet vergeet te SponsorKlikken.

Klik voor je gaat shoppen op onderstaande link naar onze Black Friday pagina:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?category=29&club=3833

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via boven- of onderstaande link iets koopt dan ontvangt K&V Nieuw-Lekkerland commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Je hoeft niet te registreren of in te loggen, het is een anonieme klik waarin alleen het ID van K&V Nieuw-Lekkerland wordt meegegeven.

Alle aankopen en inkomsten zijn te zien via de SponsorKliks app en deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=3833

Bekijk alle winkels op de SponsorKliks-pagina van K&V Nieuw-Lekkerland via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3833

Rabo Clubsupport 2023

Indien u in het bezit bent van een Rabobank rekening dan kunt u ons steunen door op onze vereniging te stemmen bij de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. Stemmen kan tot en met 26 september.

Hoe meer stemmen we krijgen hoe groter de donatie zal zijn die wij dan mogen ontvangen.
Deze donatie kunnen we dan gebruiken om nieuw materiaal aan te schaffen en onze vereniging financieel te ondersteunen.

Hieronder vindt u de button met directe link naar de stempagina van de Clubsupport.

Bedankt voor uw stem!

Dansuitvoering

Zaterdag 24 juni jl. was er dan eindelijk weer eens een dansvoorstelling van K&V in theater de Willem in Papendrecht.
Dat was alweer flink wat jaren geleden en voor veel van onze leden was het dan ook voor het eerst dat ze in een echt theater optraden. Het was best spannend, maar gelukkig mocht iedereen eerst aan het podium wennen tijdens de generale repetitie.

De echte voorstelling begon om 14.00 uur voor een goed gevulde zaal. Onze dansleiding Mara, Dagmar en Celine hadden duidelijk hun best gedaan om een gevarieerd programma neer te zetten met veel verschillende dansstijlen. Het werd een prachtige voorstelling waarin ons publiek voortdurend geboeid werd met dansen die uitgevoerd werden door danseressen en 1 danser van allerlei verschillende leeftijdsgroepen.

Meer foto’s kunt u via deze link bekijken.

Training Alblasserdam

Afgelopen zaterdag hebben er verschillende recreatiegroepen in Alblasserdam getraind. De jongens en meiden hebben leuke dingen kunnen oefenen, zoals overslagen, salto’s en radslagen op de balk, maar ze hebben ook heerlijk gespeeld in de valkuil 😊.

Wedstrijd K&V-KDO

Vanmiddag hebben de recreatiemeisjes van K&V en KDO Alblasserdam een vriendschappelijke wedstrijd geturnd in de turnhal in Alblasserdam. Met gezonde spanning kwamen de eerste meisjes rond 13.00 uur binnen en tegelijkertijd liep ook de tribune vol met ouders en andere belangstellenden.

Bijna 80 turnsters konden laten zien waar ze al die tijd zo hard voor geoefend hadden. Voor sommigen was dit best even spannend. Er waren 4 rondes waarbij geturnd werd op vloer, sprong, brug en balk. Na elke ronde volgde een prijsuitreiking waarna iedereen weer plaats maakte voor de volgende ronde.

We mogen terugkijken op een succesvolle middag. Wat hebben ze het goed gedaan!
Na afloop kregen de meiden een medaille en een diploma met hun persoonlijke scores.
Plus Van Holten had gezorgd voor iets te eten en te drinken, zodat de meiden hun energie weer konden aanvullen.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd! Mede door jullie is deze middag weer een groot succes geworden!