Rabo Clubsupport

Wij doen weer mee met de Rabo Clubsupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App. Dit kan van 2 t/m 24 september 2024. Alvast bedankt!

Wedstrijd recreatie K&V-KDO

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd van de recreatiemeiden van K&V en KDO Alblasserdam. De afgelopen weken is er hard geoefend op alle oefeningen. Het was wel spannend om de oefeningen te laten zien aan de jury en aan al het publiek, maar ze hebben allemaal hele mooie oefeningen laten zien! Aan het einde werd per groepje de uitslag bekend gemaakt. Ze kregen hiervoor allemaal een mooie medaille en een diploma.
We willen alle juryleden, assistenten en iedereen die verder heeft gelopen heel erg bedanken! Daarnaast willen we ook AH Van Es bedanken voor het sponsoren van het eten & drinken!

Onderlinge wedstrijd jongens

12 februari was de onderlinge wedstrijd voor de jongens. Hieronder een kleine impressie van deze wedstrijd:

Diploma turnen

Vandaag was het diploma turnen. In verschillende rondes hebben de meiden veel opdrachten laten zien aan de jury en ook aan al het publiek dat was gekomen. Aan het eind heeft iedereen een mooi diploma gekregen! Heel goed gedaan allemaal!

Nieuwsbrief januari 2024

Namens leiding en bestuur willen wij u allen een goed en sportief 2024 toewensen.
Ook dit jaar hebben wij een aantal activiteiten op de agenda staan waarvan wij u op de hoogte willen brengen via deze nieuwsbrief.

Sponsorkliks

Deze week is het Black Friday met hoge kortingen en mogelijk veel Gratis Geld voor K&V Nieuw-Lekkerland als je niet vergeet te SponsorKlikken.

Klik voor je gaat shoppen op onderstaande link naar onze Black Friday pagina:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?category=29&club=3833

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via boven- of onderstaande link iets koopt dan ontvangt K&V Nieuw-Lekkerland commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Je hoeft niet te registreren of in te loggen, het is een anonieme klik waarin alleen het ID van K&V Nieuw-Lekkerland wordt meegegeven.

Alle aankopen en inkomsten zijn te zien via de SponsorKliks app en deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=3833

Bekijk alle winkels op de SponsorKliks-pagina van K&V Nieuw-Lekkerland via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3833