Wedstrijd KDO – K&V

Vandaag was de vriendschappelijke wedstrijd van de recreatiemeiden met KDO Alblasserdam en K&V Nieuw-Lekkerland. Na lange tijd was het gelukkig weer mogelijk! Het was wel weer even spannend.. Iedereen had hard geoefend en kon mooie oefeningen aan de jury en het publiek laten zien. Het was een gezellige middag met elkaar en wat hebben ze het goed gedaan!
Hierbij willen we tevens onze sponsoren bedanken: De Zichtmakers voor het sponsoren van de medailles en Albert Heijn Van Es voor het eten & drinken!

Extra nieuwsbrief december 2021

Naar aanleiding van de persconferentie op zaterdag 18 december 2021 zijn wij als bestuur van Kracht en Vriendschap genoodzaakt de maatregelen te volgen en alle lessen, trainingen en andere activiteiten vanaf vandaag wederom stil te leggen.

Meer informatie leest u in de nieuwsbrief.

Afscheid Margriet

Afgelopen week heeft Margriet afscheid genomen, nadat ze bijna 50 (!) jaar heeft lesgegeven. De kinderen hadden een tekening gemaakt. Deze tekeningen zijn aan Margriet gegeven, samen met een bloemetje en een cadeaubon namens het bestuur.
Margriet, heel erg bedankt voor alle jaren!

75-jarig jubileum!

Gisteren, 1 oktober, bestond Kracht & Vriendschap 75 jaar 🎉.
Alle leden krijgen deze week een cadeautje om dit jubileum mee te vieren!

Spaaractie Plus

Van 5 september t/m 13 november is er bij PLUS Van der Wal een spaaractie. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een sponsorpunt die je aan een club/vereniging kan schenken. Ook wij doen mee met deze actie! Meer informatie is te vinden op plus.nl/club. Sparen jullie met ons mee?