Wedstrijd K&V-KDO

Vanmiddag hebben de recreatiemeisjes van K&V en KDO Alblasserdam een vriendschappelijke wedstrijd geturnd in de turnhal in Alblasserdam. Met gezonde spanning kwamen de eerste meisjes rond 13.00 uur binnen en tegelijkertijd liep ook de tribune vol met ouders en andere belangstellenden.

Bijna 80 turnsters konden laten zien waar ze al die tijd zo hard voor geoefend hadden. Voor sommigen was dit best even spannend. Er waren 4 rondes waarbij geturnd werd op vloer, sprong, brug en balk. Na elke ronde volgde een prijsuitreiking waarna iedereen weer plaats maakte voor de volgende ronde.

We mogen terugkijken op een succesvolle middag. Wat hebben ze het goed gedaan!
Na afloop kregen de meiden een medaille en een diploma met hun persoonlijke scores.
Plus Van Holten had gezorgd voor iets te eten en te drinken, zodat de meiden hun energie weer konden aanvullen.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd! Mede door jullie is deze middag weer een groot succes geworden!

Zaterdag 7 januari 2023 in de kerstvakantie, gaan we weer naar de Springdagen.

Wil je mee, geef je dan op voor 25 november! In de brief vind je meer informatie.

Testles

Ben of ken jij een meisje dat is geboren in 2016, 2015 of 2014?
Ben je heel lenig? Of juist heel sterk? Ben je een echte durfal? Of zou je gewoon heel goed willen leren turnen?
Misschien ben jij dan wel het turntalent dat Kracht & Vriendschap zoekt.
Zaterdag 12 november van 13.15 – 14.30 uur houdt K&V een testles.
Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar fam.lagendijk29@gmail.com.

Meer informatie is te vinden in onderstaande flyer:

Vervanging Dagmar

Na lang zoeken hebben wij vervanging voor Dagmar gevonden. Haar naam is Celine van Leer en zij is afgestudeerd bij het Albeda college als dansinstructrice. Zij geeft bij meerdere verenigingen les en heeft gelukkig nog ruimte om de lessen van Dagmar van 14.30 tot 16.30 uur over te nemen.

Wedstrijd KDO – K&V

Vandaag was de vriendschappelijke wedstrijd van de recreatiemeiden met KDO Alblasserdam en K&V Nieuw-Lekkerland. Na lange tijd was het gelukkig weer mogelijk! Het was wel weer even spannend.. Iedereen had hard geoefend en kon mooie oefeningen aan de jury en het publiek laten zien. Het was een gezellige middag met elkaar en wat hebben ze het goed gedaan!
Hierbij willen we tevens onze sponsoren bedanken: De Zichtmakers voor het sponsoren van de medailles en Albert Heijn Van Es voor het eten & drinken!