K&V Kampioen

Het jeugd B team van K&V Nieuw Lekkerland olv Evelien Lagendijk en Lydia Zeiderveld is zaterdag 1 juni kampioen geworden van het Rayon Dordrecht. Zaterdag werd in Dordrecht de Finale geturnd van het Rayon Turn toernooi. In 3 poules zijn vanaf januari vele wedstrijden geturnd.

K&V had zich in hun poule ongeslagen geplaatst en mocht zaterdag in de finale turnen. Eline, Hester, Zerina, Maartje, Sarah, Louise, Noa, Ruby en Annick werden kampioen en lieten daarbij GVM Meerkerk, DVO Dordrecht, OKK Gorinchem, SNA Brandwijk en KDO Alblasserdam achter zich.

1-6-2013 Foto finale jeugd b

’s Morgens turnde ook de instap in de finale eveneens onder leiding van Evelien en Lydia. Ook de instap van K&V had zich ongeslagen weten te plaatsen voor de finale. K&V turnde met Lotte, Robin, Sieb, Emily, Gloria, Maud, Amy, Rachel, Jill en Melissa. Zij turnde een prima wedstrijd en werden met 253,9 punten 2e achter Olympia papendrecht die 254,35 punten behaalden. DVO Dordrecht werd 3e en OKK Dordrecht werd 4e. Een prima resultaat voor deze Lekkerlandse meiden.

Geplaatst in Geen categorie.