Fantastic Gymnastics

Zie de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland in actie, ontdek de diversiteit van deze sporten en ervaar het zelf op het Beweegplein in dé sporttempel van Nederland: Ahoy in Rotterdam!Fantastic Gymnastics 2016

Op 25 en 26 juni vieren we wederom Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam.

Zie de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland
Meer dan 15.000 bezoekers en 5.500 sporters hebben de afgelopen drie jaar genoten van het Fantastic Gymnastics! Op 25 en 26 juni 2016 vormt het prachtige Ahoy-complex wederom hét decor voor de Nederlandse Kampioenschappen turnen (dames & heren), trampolinespringen, ritmische gymnastiek, acrobatische gymnastiek, jazzdans en streetdance.

Ontdek de diversiteit
Ben je een echte turnfan, ga dan ook eens kijken bij acrobatische gymnastiek of streetdance. Of alleen trampolinespringen live gezien, kom dan ook eens kijken bij groepsspringen, jazzdans of ritmische gymnastiek! Stuk voor stuk sporten waar de kunst van bewegen centraal staat. Gymmen, turnen, springen en dansen een heel weekend onder één dak in Ahoy Rotterdam.

Ervaar het zelf op het Beweegplein
Freerunning, dansen, peuter- en kleutergym op nijntje’s beweegplein, battelen, ritmische gymnastiek, tumblingbanen, 50+-gym. Van beginner tot gevorderde, van de allerjongste tot de ouderen. Ervaar de gym- turn-, spring- en danssport en kom zelf in beweging op het grote Beweegplein.

Als lid van K&V kan je hier je tickets bestellen met korting: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=110097&point_of_sale_id=13524

Geplaatst in Geen categorie.