Begin 2014-2015

We zijn weer begonnen met een nieuw seizoen. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie gehad hebben!

Wellicht overbodig, maar hierbij nog een paar dingen:

  • Vanaf een kwartier van tevoren zullen we de deur openen, daarvoor doen we dit niet. Mocht uw dochter er dus eerder zijn, zal ze een poosje moeten wachten.
  • Als uw dochter een staart in haar haar kan, zouden we dit ook graag willen zien, omdat dit voor ons makkelijker is bij het vangen.
  • Wilt u een keertje bij uw dochter kijken, dan is dit eigenlijk altijd wel mogelijk. Wilt u zeker weten of het kan, dan kunt u het altijd vragen per e-mail.
  • Heeft u een vraag of is er ‘iets’ met uw dochter, stuur mij dan gerust een e-mail (l.zeiderveld@kpnmail.nl). Als we ergens rekening mee kunnen houden, willen we dit graag proberen.

Daarnaast zou ik het erg fijn vinden als u uw dochter afmeldt als ze een keer niet komt. Dit kan per e-mail of sms/whats’app (06 10 876 808). Wij kunnen dan een inschatting maken wie we kunnen verwachten.
Mocht uw dochter willen stoppen met de gym, zou u dit dan door willen geven aan de penningmeester, Marion Scheepers (j.c.a.scheepers1993@kpnmail.nl) en ook aan mij.

Sommige meiden vragen soms ook of er een vriendinnetje mee mag doen. Wat mij betreft, zijn ze altijd van harte welkom. Ze krijgen 2 gratis proeflessen, dus dan kunnen ze altijd kijken of de gym iets is voor ze.

Maandag heb ik tegen alle meiden gezegd dat als ze iets hebben waar ze trots op zijn, ik dat wel wil filmen, zodat ze het ook thuis kunnen laten zien. Hiervoor wil ik onze nieuwe website (https://www.krachtenvriendschap-nieuwlekkerland.nl) gebruiken. Dit is echter nog even uitproberen, maar zodra het geregeld is, laat ik dit weten!

Geplaatst in Geen categorie.